Meld deg på

Bli med du også

Slipp deg løs

Her kan du melde på (2021 kommer) deg selv eller det firma du representerer. Vi gjør oppmerksom på at kommersielle aktører vil bli fakturert en symbolsk sum for (etter avtale) stand under motormessa.

Aktører som andre klubber, medlemmer firma eller privatpersoner som ikke driver kommersielt salg under messen vil kunne vise frem sine kjøretøy uten kostnad på standleie.

Vi ber om at alle setter seg inn i reglene for utstillere. Det være seg kommersielle eller IKKE kommersielle.

  • Det er komiteen som avgjør hvem som skal få plass på årets motormesse og hvor. Plassering blir gjort etter beste skjønn og vurdering.
  • Vi ønsker at Motormessa skal fremstå som et profesjonelt og ryddig arrangement hvor utstillerne får vist fram sine tilbud på en best mulig måte i trivelige omgivelser.
  • Med å sende inn søknadsskjema vil du stadfeste at du søker om standplass i samsvar med reglene, og at du er bundet av disse. Utstillerregler

NB! Det er viktig å legge inn summeringen på siste linje på påmeldingsskjemaet. F.eks. 4+2 vil da bli 6 som svar. Vi har lagt dette inn pga. Spam og flere glemmer å legge svaret inn og vil da plages med å melde seg på. Har du problem med å melde deg på eller mangler en bekreftelse, vær snill å send en epost til post@motormessa.no

Meld deg på her: (Trykk på nedtrekksmenyen)

IKKE ÅPNET FOR PÅMELDING 2021